Recenze

Recenze | Dotykové rukavice / postovnezdarma.cz

16. prosince 2015 v 20:58 | Double.Claire
A ať to máme pěkně po kupě, tak opět přicházím s další recenzí nové věci z webu Poštovné zdarma! :) Tentokrát to budou rukavice, s jejichž pomocí lze v zimě ovládat chytré telefony, tablety apod. bez toho aby jste si je museli sundat, což, jak musíte uznat, se v dnešní moderní době opravdu hodí! Dlouho jsem si je chtěla koupit a nakonec jsem se rozhodla právě pro tyhle. Ale jaké vlastně jsou? Tentokrát i s videem!

Recenze | My Bottle / postovnezdarma.cz

11. prosince 2015 v 21:03 | Double.Claire
Díky nově navázané spolupráci s eshopem Poštovné zdarma vám můžu přestavit tuhle super láhev na pití s originálním nápisem - My Bottle (v překladu "Moje láhev")! Pro informace, kde přesně ji najdete nebo jak obstojí v mojí recenzi, klikněte níže na "calý článek", tak hurá do toho! Přeji příjemné čtení:)

Recenze | Everest

18. října 2015 v 9:52 | Double.Claire
Venku je škaredě a celý minulý víken a vlastně i týden pršelo. Vojta už dávněji chtěl jít do kina na Everest (hory? hrory! chápete, ne?:D), a tak kdy jindy vyrazit do kina, než když je venku hnusně? Tak jsme se s dalšími X lidmi, kteří měli stejný nápad, zabořili do sedaček Ostravského Cinestaru (společně se šunkovo-sýrovým popcornem, který samozřejmě nesměl chybět) a vychutnali si tento mrazivý zážitek...

Recenze | 5 aplikací, které se hodí #2

6. září 2015 v 17:14 | Double.Claire
Bloglovin
Užitečná aplikace nejen pro blogery! Když si vytvoříte účet a přihlásíte se, tak si můžete vyhledat své oblíbené blogy a začít je prostřednictvím této aplikace sledovat. Když si ji pak otevřete tak se vám zobrazí nové články na blozích, které sledujete a vy si je můžete pohodlně rozkliknou a přečíst. Výhodou je, že nemusíte najíždět na každý jednotlivý blog zvlášť a máte tam všechny články ze všech blogů pohromadě. Můžete tam sledovat i můj blog;)

Recenze | Amy

1. září 2015 v 12:12 | Double.Claire
Ve druhé půlce srpna jsem se s Terkou vydala do Minikina. Navrhla jít na film o Amy Winehouse. Nijak jsem ji před tím neznala a ani jsem v podstatě nevěděla, co zpívala, ale jen to, že zemřela mladá na předávkování dogrami a alkoholem, ale jelikož mám takové životopisné filmy ráda, tak jsem řekla, proč ne? A rozhodně jsem toho nelitovala!

amy winehouse animated GIF

Recenze | V hlavě

1. srpna 2015 v 12:49 | Double.Claire
Zase v kině a zase to byla pohádka. Ani né týden se s týdnem sešel a vyrazili jsme s Vojtou opět do kina. Ano opět zvítězil šunkovo-sýrový popcorn. Tahle pohádka je vážně super, asi ještě lepší než Mimoni. Však posuďte sami v celém článku;) Ale bacha na spoilery.

Disney animated GIF

Recenze | Mimoni

22. července 2015 v 12:38 | Double.Claire
Tak jsem se konečně dočkala a šla do kina na Mimoně, kteří mi přijdou děsně super. I když je to pohádka, tak stojí za to, protože ti mimoni jsou fakt děsně roztomilí a nemotorní:) V článku se najdou i spoilery, tak pozor;)

Recenze | 5 aplikací, které se hodí #1

23. června 2015 v 8:03 | Double.Claire
Seznam - Email
Ti z vás, kteří mají email na seznam.cz tuhle aplikaci jistě ocení. Funguje jako klasický email, ale na který nemusíte najíždět přes internet. Když jste připojení k wifi nebo máte internet v mobilu, automaticky obnovuje vaší emailovou schránku a upozorní vás, když vám přijde email. Dají se z ní emaily posílat i přeposílat a s nahráváním a stahováním souborů také nikdy nebyl problém. Určitě mohu jen doporučit.

Recenze | Gel na ruce Mojito - Manufaktura

29. března 2015 v 10:45 | Double.Claire
Tohle je snad první recenze, která se netýká filmu. Dnes to bude něco... kosmetického? Asi, nevím jak to nazvat. Jedná se o antibakteriální mycí gel na ruce z Manufaktury z kolekce Mojito, která je podle mě naprosto super... Mám ho krátce, ale i tak si myslím, že ho můžu objektivně zhodnotit.

Recenze | Teorie všeho

4. března 2015 v 21:53 | Double.Claire
Připadám si, jako bych v tom kině byla pořád. Né, ale je fakt, že tenhle rok už jsem tam byla snad 4 krát a to je březen. Ale dokud hrajou fajn filmy, tak proč ne? Je třeba toho využít, než zase příjde to období, kdy v kině není absolutně nic, co by stálo za to. Tentokrát jsem opět zamířila do Ostravského Minikina a společně s Terkou jsme viděly film Teorie všeho. Super film, tak koho zajímá víc tak čtěte dále, ale obsahuje spoilery tak pozor!;)

 
 

Reklama